Omdat ik gemerkt heb dat mensen het ook erg leuk vinden om thuis te vilten heb ik inmiddels ook een aantal viltpakketjes samengesteld waar men zelf mee aan de slag kan. Alle pakketjes bevatten de benodigde materialen, een uitgebreide uitleg en een viltnaald. Het enige wat men zelf eventueel nog nodig heeft is een schaar, lijm, een naald en een paar spelden.

Maak je eigen viltrups!
Dit pakket bevat alle benodigde materialen om een rups te maken. Allereerst vilt je zeven ballen van circa 5 cm doorsnede. Deze verbind je met elkaar met behulp van een lange draad. Uit het bijgeleverde vilt knip je een aantal voetjes, deze plak je onder de rups. De wiebelogen en de voelsprieten maken de rups helemaal af! In het pakket zit tevens een viltnaald en een uitgebreide beschrijving.
€ 15,00  

Viltrups

De viltwup
Dit pakketje bevat de materialen voor een grote viltwup van circa 10 cm doorsnede. Het pakket bevat de schapenwol voor de vulling, hier wordt eerst een mooie ronde bal van geprikt die vervolgens wordt voorzien van kleurwol. Om het geheel af te maken kan de wup verder worden versiert met voetjes, ogen, armen/oren en een strik. Het pakketje is in verschillende kleuren leverbaar.
€ 5,00

Wuppakketje

Viltwuppie voor de beginnende vilter
Alle begin is moeilijk daarom is er ook een kleine viltwup. Deze heeft een diameter van circa 5 cm, het basiballetje is al klaar en hoeft alleen nog bekleed te worden met kleurwol. De oogjes en voetjes zijn bijgeleverd en kunnen met lijm op de viltwuppie worden geplakt. Het pakketje is in verschillende kleuren leverbaar.
€ 2,50

Pakketje op maat
In overleg met u stellen we een pakketje samen met een hoeveelheid basiswol, kleurwol en een viltnaald. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materialen. Ook leuk om cadeau te doen!

viltwol

 

 

 

 

Laatst aangepast (zondag, 28 december 2014 23:06)